МИЛЕНКО : ВЕ ЛАЖЕВ ДЕКА ЌЕ ПАДНЕ ВЛАДАТА ЗАТОА ШТО МИЦКОВСКИ МЕНЕ МЕ ИЗЛАЖА

0
769
  • Ве лажев дека ќе падне владата затоа што Мицкоски мене ме излажа.

Миленко Неделковски на својот ЈутЈуб стрим.