МИЛЕНКО: АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ОДЕЛ НА ИСТОК, НЕ ОДЕЛ НА ЗАПАД?!

0
430
  • Да ги соочиме сите наши пријатели и непријатели надвор од државава и внатре во државата со тоа дека историјата на западниот свет е измислена, дека вредности има на сите страни од светот дека богатство има на сите страни од светот и дека Александар Македонски одел на исток а не на запад.

Главниот пиар стратег на ВМРОУУУУ Миленко на својот ЈутЈуб канал.