Милевски : Интересот за самостоен настап на членовите на ЛДП е голем, досега потврдивме 52 советнички листи низ државата

0
161

⭕ Интензивно се подготвуваме за локалните избори.
✅ Денес, ЛДП со поддршка на Либералниот институт, организира хибриден настан, целодневна работилница, со неколку општински организации во неколку градови.
🇲🇰 Присутните членови од Центар, Кисела Вода, Кочани, Штип, Петровец, Виница, Пробиштип, ја градеа локалната стратегија за претстојните избори.
⭕ Интересот за самостоен настап на членовите е голем. Досега потврдивме 52 советнички листи низ државата.

Фејсбук статус на лидерот на ЛДП, Горан Милевски