Милевски : Извршена е целосна реконструкција на еден од објектите на Студентскиот дом “Кочо Рацин” од Битола

0
195

📌 Битола
🏗 Извршена е целосна реконструкција на еден од објектите на Студентскиот дом “Кочо Рацин” од Битола.
🚩 Реновирани и ставени се во употреба 6 соби кои ќе ги користат студенти со попреченост, реновирана е и една училница и кујна.
🇲🇰 🇨🇭 Средствата се целосно обезбедени од Министерството за локална самоуправа и Швајцарската развојна агенција, а имплементатор на проектот е Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион.

Фејсбук статус на лидерот на ЛДП, Горан Милевски.