МЕЧКАТА ОГЛАДНЕЛА, НАУЧЕНА МИЛИОНИ ДА ЛАПА: ТИЕ 500 000 ЕВРА ШТО ВЛАДАТА ГИ ДАДЕ НА НЕВЛАДИНИТЕ ТРЕБАШЕ ДА ГИ ДАДЕ НА МЕДИУМИТЕ И НОВИНАРИТЕ!

0
464

– Јас како претседателка на МАН се изборив и порталите да добијат субвенции за придонеси за 3 месеци, но уште пари ни требаат, овие 500 000 евра што владата ги даде на невладините требаше да се дадат на новинарите и медиумите, невладините не се толку важни како ние што сме важни!

Ивона Талевска – Мечка Милионерка, огладнела па пак сонува за милиони евра како во Груевизмот… Кога ќе се научи мечка на мед, нема да се врати на бобинки и корења да јаде….