Мето Колоски од ОМД : За прв пат не информираа за попис во македонската Дијаспора

0
1078

„За прв пат добивме мејл од македонската амбасада во која се повикуваме да учествуваме на пописот, со информации, објаснувања и линк до апликацијагта. Во минатото, еве и минатата година, не добивме никаков мејл поврзан со изборите во Македонија или со други крупни настани, изјави Мето Колоски, претседател на Обединета македонска дијаспора.