МЕТО КОЛОСКИ Е НЕВИДЕН ТОКМАК: НИЕ СМЕ ПРОТИВ КОМПРОМИС СО ГРЦИЈА И ВЛЕГУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА ВО НАТО, ЕМИГРАЦИЈАТА НЕ ВЛОЖУВА ВО МАКЕДОНИЈА ЗАТОА ШТО НЕ Е БЕЗБЕДНА ЗЕМЈА?!?!

0
837

Ние сме за прекинување на преговорите со Грција и со тоа невлегување на Македонија во ЕУ и НАТО.

Ова на тв Алфа го изјави лидерот на Обединета Македонска Дијаспора, Мето Колоски.

По 5 мин запрашан зошто емиграцијата не вложува повеќе во Македонија, вели:

– Македонија не е безбедна земја!

Извор : Мактел.Мк