МЕНЧЕ ТОЧИ СО ПОСТ НА ГОДИНАТА : Кој не го искористил своето право на глас, им го отстапил правото на тие што гласале да одлучуваат!

0
1878

Кој не го искористил своето граѓанско право на глас( без разлика како ќе гласал), значи им го отстапил правото на тие што гласале да одлучуваат. Фејсбук статус на Менче Точи