Мексикански маринци на плажа ги чуваат желките новороденчиња од ловокрадци

0
331

Уште еден показател дека сеуште постои хуманост кај човекот, но и фактот дека кога се сака се може :

11873442_796205053835243_4242143926956511882_n (1)