(МЕГА ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПРИЛЕП НОЌЕ ЗА ВРЕМЕ ПОЛИЦИСКИ ЧАС, ПРЕУБАВ, ПОУБАВ И ОД КОГА И ДА БИЛО!

0
2125

Фото апаратот на ,,Народен Глас за време на големи Петок направи фото галерија на градскиот плоштад и старата прилепска чаршија како изгледаат за време на полициски час. Нашиот апарат улови интересни фотографии од неколку агли па дури и едно полноќно другарче кое не дружеше за време нашата ноќна смена, погледнете ги прекрасните фотографии на градот додека сите спијаат.