(МЕГА ФОТО ГАЛЕРИЈА) ОВА Е ХОТЕЛОТ ,,КОРИНТИЈА, ВО УНГАРИЈА, КАДЕ ГРУЈО ПОМИНАЛ НЕКОЛКУ НОЌИ, ГЛЕЈТЕ ГО ОВОЈ МЕГА ЛУКСУЗ ЗА МУЛТИМИЛИОНЕРИ!

0
2691

По бегството на екс премиерот Никола Груевски во Унгарија кај неговиот колега, Виктор Орбан откако Телма побараа информации од унгарските власти за тоа дали навистина лоповот е сместен во хотелот со 5 звезди ,,Коринтија”, до нашата редакција добиваме инсајдерски информации за тоа дека тој всушност навистина и таму пристигнал во Петокот и тоа дека е направено со посредство на владини претставници на извршната власт со блиски луѓе на премиерот од Унгарија, Виктор Орбан.

Груевски во елитниот хотел со пет звезди ,,Коринтија” го добива еден од премиерските и лукзусни апартмани кои се користат за државни и високи претставници од други земји кои ја посетуваат Унгарија а подоцна е префрлен да престои во премиерската вила на Виктор Орбан.

Погледнете за тоа каков раскош всушност се работи :

Еве каде Грујо јаде стекови од коњи и бизони со милионите опљачкани од Македонија

А тука го шлапка неговиот газ диктаторски валкан кафеав полн со лајна од Бик