МЕГА СКАНДАЛ: Горан Грујоски се криел два дена во седиштето на ВМРО ДПМНЕ додека Катица и МВР го барале низ Скопје?!

0
1664

Од извори во МВР дознаваме дека сега притворениот осомничен екс началник на петта управа на ДБК, Горан Грујоски, два дена спиел и се криел во седиштето на ВМРО ДПМНЕ во центарот на Скопје додека Катица и МВР го барале по цело Скопје со цел да го донесат на сослушување во суд поради обвинението за уништување на опрема за прислушкување!

Вчера порталот Плусинфо објави како полицијата ја опколила неговата зграда во Кисела Вода но него го немало.

Ова најавува дека новото седиште на ДПМНЕ ќе биде како бункер во кој ќе се кријат лудаците од режимот и можно е Груевски да нареди орди од послишници да го опколат седиштето и да го бранат од Катица и од МВР и да почне долг конфликт кој може да прерасне во грашанска војна ако не се менаџира внимателно…