МЕГА СКАНДАЛ: Актерот Тони Михајловски се обидел да мести наградна игра на Македонски Телеком, бил фатен и за влакно избегнал затворска казна!

0
2136

toni-i-jovica

Екс менаџерот на Mакедонски Tелеком, Боби Илиевски на фб раскажа една случка од пред 15 години која многу кажува за карактерот на Тони Михајловски и за неговите вредности кои можеме да ги видиме овие денови на виделина. Еве ја случката:

Како Тони Шанац сакаше да намести наградна игра на Телеком

Во 2000 година Телеком во рамките на караванот со кој низ Македонија ја промовираше припеид услугата организраше наградна игра во која додели 30 скутери-Yamaha и еден автомобил Пунто. Во караванот во кој учествуваа најпопуларните македонски пеачи,Тони Шанац учествуваше како водител.

При посетата на Радовиш, Тони заедно со еден од пејачите кој има потекло од тој град се договара да го намести извлекувањето и доделувањето на скутерот, па така еден од купоните го обележуваат со црвен кармин(е маже,маже)..Тони го најавува извлекувањето пеачот. го извлекува договорениот купон, но…

Тоа што и двајцата него знаат е дека Телеком во договор со МТВ извлекувањето го снима во крупен кадар. во присуство на човек на внатрешната контрола-ревизија.

Претставникот на внатрешната контрола го забележува местењето., наградната се прекинува, скутерот не е доделен..инаку сето ова се случува пред маса народ на плоштад во Радовиш.

Одговорните во Телеком ги собираат во една просторија Шанац и пејачот и им ја пуштаат снимката со која се фатени живи во местењето на наградната игра..Шанац се обидува да глуми лудило, но надлежните во Телеком,им нудат три опции-

1.Да викнат полицијата и да ги приведе.

2.Да викнат полиција и да ги обвинат за примање пари

3 Да им се исплати хонорар за дотогаш извршената работа, останатиот дел да го одработат гратис и со свои средства да купат еден скутер кој тогаш чинеше 3000 марки

Шанац и пејачот ја одбраа третата опција

За крај вреди да се напомене, колку и да има човек либерални ствовови. На 8-ми сепември концертот на Телеком кој се одржа во Струмица, Шанац концертот буквално го водеше на колена благодарејки на интензивното дружење со мара (марихуана н.з)

На ова веднаш реагираше Тони Михајловски со закана за тужба:

toniskuterkoments

Инаку со ова се заокружува сликата за тројцата мускетари на режимот.

inicijativa5007yt78y87

Миленко лежел затвор за измама од 200 000 евра за амерички визи, Тони Шанац местел наградни игри, а Пандов му украл на газдата Самсоненко 200 000 евра од кладилниците Бет Сити. Е ова е водечката тројка ГРУЈОВИ ДОМОБРАНИ!