МЕГА МЕГА СКАНДАЛ: ПРЕД МВР ПРОТЕСТИРАА ВРАБОТЕНИ ВО МЕПСО, ЕЛЕМ, ЈП ВОДОВОД, И ЦЕЛА ВЛАДА ВО ТЕК НА РАБОТНО ВРЕМЕ!!!

0
802

Вработени во ЈП Водовод и канализација-Скопје, во Собранието на РМ, во администрација на Општините Гази Баба и Карпош, во МЕПСО, воспитувачки во градинки и други административци, кои во работно време протестиравте пред МВР итн итн да Ве прашам: КОГА ЗАВРШИВТЕ СО ПРОТЕСТОТ ПРЕД МВР, ВЕ ПУШТИЈА ДОМА, ИЛИ ПАК СЕ ВРАТИВТЕ НА РАБОТА?!

фб статус на Магделена Несторовска