МЕГА МЕГА МЕГА БОМБА ! ГРУЈОВИОТ ПРЕВАРАНТ КАРЛОС СЛИМ ГИ КУПИ ВИП И ОНЕ, ИВО ИВАНОВСКИ СТАНУВА ДИРЕКТОР НА НОВАТА КОМПАНИЈА НА СЛИМ, А РЕЗУЛТАТОТ ОД БИЗНИСОТ Е 30% ПОСКАПЕНА ТЕЛЕФОНИЈА?!

0
1331

Screenshot_30

Од фејсбук зидот на проф. Ѓорѓи Спасов