МЕГА БРУКА НА КУРТОНИТЕ: Погледнете колку се глупи мајку им га набијем – Јанко Бурек не го знае договорот од Пржино, и мисли дека СДСМ рекетира бизнисмени, а што е со Мијалков и Груевски, тие снимале и тие ги имаат сите снимки?!?!

0
1179

Погледнете го идиотизмот на Јанко Бурек. На својот фб профил го напиша следново:

“Кога ќе ја отворите оваа страница, на неа ќе ги најдете сите нелегални снимки кои опозицијата ги објави. Според договорот од Пржино и со формирањето на СЈО ова не смее да биде објавувано. 
Најинтригантно од се е што оваа страна е финансирана и помогната (најверојатно со многу средства) од USAID. 

Човек мора да се запраша, зошто амабасадорите ги тераа политичарите да го потпишат договорот, а ваму даваат дозвола и инструкции за повторно објавување на истите? 
Секако СЈО не реагира на ова флагрантно кршење на договореното ниту пак спореведување на зконот за забрана на објавување нелегално снимени разговори.

Демократски, потполно демократски. Кога ќе добијат букаке немој да пиштите, затоа што секоја акција – ПРЕДИЗВИКУВА РЕАКЦИЈА

ДОПОЛНЕНИЕ

ОК сега добив објаснување – американците дозволиле да бидат објавувани и реобјавувани веќе објавените снимки затоа што веќе станале јавни па немало никаква смисла да се забрануваат, но, но но никако да не се објавуваат Нови ! … а се објавуваат – снимката на лаки и ивона на пример, што значи дека ВО МИГОВ СЕ КОРИСТАТ ЗА УЦЕНИ НА ДИРЕКТОРИ НА ФИРМИ ЗА РЕКЕТ”

Значи овој шупак не го знае самиот договор од Пржинот?! И моронот мисли дека Заев уценува и рекетира бизнисмени?! Па кај се парите бе ако е така?! Камо СДСМ да има свои телевизии и големи медиуми кои чинат милиони?! ДПМНЕ гради нови партиски седишта и има голема медиска пропаганда или СДСМ?! Ебати шупакот ебати кретенот пизда ли ти материна куртонска идиотска!!!