МЕГА БРУКА : На денот на вториот најзначаен македонски празник, Грујо го испрати Хорхе во Полска за да не му смета пред камери, да не му одзема внимание и минутажа во централните вести!

0
1196

ivanov-samit

Наместо да биде дома за вториот по големина празник во земјата, Грујо го испрати Хорхе на економски самит во Полска каде тој бил задолжен да направи штанд и да привлекува странски инвестиции?!?! А утре пак , Хорхе ќе се обрател на сесија насловена Млади Лидери?! А темата пак на која Хорхе ќе зборувал е вика – Какви лидери и требаат на Европа во 21-виот век?!