МЕГА БОМБА на ФОКУС: СЈО покренало сто барања до судот за контроли, проверки, претреси, замрзнување сметки, фирми и имот на Сашо Мијалков!

0
750

– Капката што ја прелила чашата и ѝ дала забрзување за контраакцијата на Иванов, наспроти акциите на тимот на Катица Јанева, биле над сто барања од СЈО до судот за контроли, проверки, претреси, замрзнување сметки, фирми и имот на Сашо Мијалков. А тоа веќе е од рангот на апокалипса за фамилијата – е дел од најават за најновиот број на Фокус.