МЕГА БОМБА НА ЗОРАН БОЖИНОВСКИ : Против него во македонски суд преку видео врска сведочел Драган Даравелски кој македонските судови го бараат со потерница цели 20 години?!?!

0
4917

На 15 судски рочишта против мене имаше и БИСЕРИ. Среќа моја на повеќето не доаѓаа новинари, па тие БИСЕРИ сега се моја ексклузива. Меѓу другото, на рочиштата против мене по пат на видео конференција сведочеше од Белград, Драган Даравелски (го имам записникот!), а пред него сведочеше ,,големиот,, МИНЧО ЈОРДАНОВ…

Најурнебесен момент од сите кои влегоа во записниците беше кога ЈОРДАНОВ ја искажа оваа реченица (ВИДИ СЛИКА).20258149_331720547282258_1444713889444184642_n

Прочитајте ја неколку пати и пробајте да разберете што бисер искажа. Да не употребувам потешки зборови. Ден денес се прашувам : како овој човек стигнал до таму до каде стигнал, беше и потпретседател на влада…

НАПОМЕНА : Целиот записник, наскоро …

 

Превземено од фејсбук групата на Зоран Божиновски