МВР – КАЗНА ДО 8 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПОДМЕТНУВАЧИТЕ НА ПОЖАРИТЕ

0
699

– Дури и да е ненамерно предизвикуван пожар во природа, тоа се смета за кривично дело и се казнува со казна затвор до 8 години!

Ова за вестите на телма го изјави портпаролката на МВР, Сузана Прањич.