МВР ЗАПОЧНУВА БРУТАЛНА АКЦИЈА ПРОТИВ ТРКАЧИТЕ И БРЗИТЕ МОТОРЏИИ

0
738

Синоќа полиција има на речиси сите булевари и поголеми улици во Скопје се казнуваа моторџии и возачи кои не почитуваат закон а воедно и се одземаа брзинските мотори и дозволите на возачите позади автомобилите тркачи.

МВР и министерот Оливер Спасовски веќе долго време работат на оваа проблематика одамна но последните неколку месеци овие тркачи и моторџии.