МВР ЗАПЛЕНИ 1 ТОН ДРОГА ВРЕДНА 50 МИЛИОНИ ЕВРА

0
1577

Запленет над еден тон прекурсори од кој требало да биде произведен амфетамин вреден над 50 милиони евра, разбиена меѓународна криминална група, лишени од слобода две лица, а се преземаат мерки и активности и за приведувања на други лица.