МВР експресно го санкционира насилникот за кој реагираше Наташа Габер

0
1380

По повторното доаѓање на Оливер Спасовски на чело на полицијата, МВР успешно ги лови возачите кои ја загрозуваат безбедноста низ скопските улици.

Имено, дознаваме дека денеска, експресно е пронајден сторителот и возилото, кој пред само три дена ја загрози безбедноста на граѓаните пред Трговскиот центар “Рамстор”, за кој настан реагираше и Наташа Габер Дамјановска.
Очекуваме потврда од МВР.