МВР ГИ ПРОНАЈДЕ ДВЕТЕ ДЕВОЈЧИЊА ОД СТРУШКО КОИ БИЛЕ ПРИЈАВЕНИ ЗА ИСЧЕЗНАТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ

0
506

Министерството за внатрешни работи информираше дека службеници од ЕВР Центар и Бит Пазар при СВР Скопје во центарот на Скопје ги пронајдоа двете малолетни девојчиња А.С.(15) од с.Лажани, струшко и Т.П. (14) од с. Мораишта, струшко и тие ќе бидат предадени на родителите.

Двете девојчиња и претходно биле пријавувани дека се оддалечувале од домот и биле враќани.