МАЈК АНГЕЛИДИС, ОВОЈ МУНГОС ГАСТЕРБАЈТЕРСКИ КОЈ СИ ГО СМЕНИЛ ИМЕТО И ПРЕЗИМЕТО ОД АНГЕЛЕВСКИ ВО АНГЕЛИДИС, ГРЧКО ПРЕЗИМЕ, ЌЕ ЈА БРАНИ МАЌЕДОЊА, МАЈК ЗАРАБОТИЛ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО САД КАКО ИГРАЧ ВО НХЛ, А МАКЕДОНЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА НЕКА ЈАДАТ ГОМНА И КОРЕЊА ЗА ДА ПРЕЖИВЕАТ, КОЈ ГИ ТРКАЛА!!!

0
1935

Македонската организација за човекови права од дијаспората нашла некој грев од САД кој се вика Мајк Ангелидис (Ангелевски), кој е поранешен хокеар на Тампа Беј Лајтнинг, се огласи во изјава за Македонското меѓународно движење за човекови права кое повикува на света војна против договорот од Преспа и тоа директно од САД. Мајк го променил сопственото име, неговото презиме од Ангелевски е Ангелидис, ГРЧКО ПРЕЗИМЕ, и сега овај мамлаз ќе ни соли памет за перспективата на нашата држава?! Овој мунгос кој си го сменил сопственото презиме повикува на зачувување на името на државата?! ПА ШТО НЕ СЕ ЈАВИ ЦЕЛИ 25 ГОДИНИ БЕ ЦРЕП?! ШТО НЕ СЕ ЈАВИ ДА СЕ ПРОМЕНИ БЈРМ, ШТО НЕ ДОЈДЕШ ТУКА ДА ЖИВЕЕШ ЗА 200 ЕВРА ПРОСЕЧНА ПЛАТА БЕ ЦРЕПУ?!?! ЗНАЧИ ТИ МОЖЕШ ВО САД ДА ЗАРАБОТУВАШ МИЛИОНИ ДОЛАРИ АМА НИЕ ТУКА ДА ЦРКНЕМЕ ЗА ЛЕБ?!