Мачките на Ванхауте: Не може да се исчисти избирачкиот список малку, го чистиш или не го чистиш!

0
1033

Белгискиот експерт и посредник во преговорите, Питер Ванхауте, на свој начин, преку фотографии со мачки ja коментираше состојбата со прочистувањето на избирачкиот список.