Мачките на Ванхауте: Исчистете го Избирачкиот список, една мачка, еден глас

0
494

Белгискиот експерт кој беше посредник помеѓу партиите за имплементација на Договорот од Пржино, Питер Ванхауте, на Твитер реагираше за прочистувањето на Избирачкиот список.