Мачката на Ванхауте не спие и во трета смена продолжува да го ремети режимот: Обожавам избори, можам да гласам 5 пати во ист ден!

0
898

Белгискиот експерт Питер Ванхауте на Твитер продолжува да објавува фотографии од мачки кои со себе носат пораки.

van1

Ме има три пати на Избирачкиот список. Дали е доволно да се изберам себеси?, е еден од неговите вчерашни коментари, по повод промовирањето на електорнскиот увид во избирачкиот список.

van2(2)

Обожавам избори, можам да гласам 5 пати во ист ден!, се пошегува на Твитер Ванхауте, алудирајќи на забелешките од изминатите избори за злоупотреби при гласањето.