Мачката на Ванхауте: Да воведемe екстерно тестирање за владата

0
422

Ајде да воведеме екстерно тестирање за Владата!

Ова е најновата пораката на белгискиот посредник во меѓупартиските разговори за реформи во медиумите Питер Ванхауте, на социјалната мрежа Твитер, кадешто редовно ги искажува личните ставови за актуелните случувања во земјава.

van eks