МАРЈАН СТОЈОСКИ ОД ДРАЧЕВО СО СМРТНИ ЗАКАНИ ЗА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ!

0
4031

Извесен Марјан Стојоски од Драчево упати смртни закани до премиерот Зоран Заев на социјалната мрежа фејсбук.