МАРИН БАБИЌ : ПАВЛЕ ТИ ДЕНЕС БЕШЕ УСРАН ОД ВАКЦИНАТА, ТИ СИ ДРСЛО КОЈ КУКАВИЧКИ ЛАЖЕ ДЕКА ОБИЧНИТЕ ГРАЃАНИ СЕ ПОПРИВИЛЕГИРАНИ ОД ПРАТЕНИЦИТЕ!

0
287
Ретко кога ми се случува да го изговорам зборот ЛАЖЕШ од едноставна причина дека можам да бидам тужен ако не ја докажам вистината дека дотичното лице лаже.

Г-дине Трајанов вие денеска лажевте кога велите дека сте дискриминирани по парашање на вакцините Не си придавајте толку голема важност дека сте привилегирани и дека специјално за вас ќе се нарачаат посебни вакцини! Г-дине Трајанов подобро признајте дека бевте усрани од страв дека ви дојде редот (прекуреден) да примите вакцина, ви се гледаше од лицето кое беше од бело по бело и од платното кое го переше Биљана, многу кукавички и панично лажевте.

Аргументирано ќе ви образложам. Пред четири дена и јас бев во таа сала и примив вакцина без никој да ме праша каква вакцина сакам да примам. На мое прашање која е вакцината? Ми одговорија дека е Спутник В. Значи лажете дека нас ,,простосмртните” ни дозволувале да бираме. Лажеш павле и тоа панично, кукавички.

И по што тоа вие сте привилегирани? За да можете поспокојно да тресете глупости, а?
Е мој Г-дине Трајанов, дрсло мој, мене гајле. Жив сум и ништо не ми фали после вакцината
А ако умрев подобро така отколку да ве слушам и да бидам ваш заложник. Павле, Павле кукавиците умираат секој ден, а храбрите само еднаш.
Фејсбук статус на актерот Марин Бабиќ.