МАКСО ЦЕЛИОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО УВО ЗА ДА ГИ ЧУЕ ПОТРЕБИТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ПЧИЊА

0
850

Со жителите на село Пчиња, разговараме за потребите на оваа наше село, како и за проектите кои општината ги реализираше и допрва планира да ги реализира тука во периодот што следи.

#ЗаНашеКуманово #ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.