МАКСО ТАМПОНИРА ВО СЕЛО ЛОЗОВО СРЕДЕ ПЕКОЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ

0
558

Во тек е тампонирање во село Пезово.

#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на општина Куманово,  Максим Димитриевски.