МАКСО : СО СВОИ ЗАРАБОТЕНИ ПАРИ НА МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ И МОЕТО СЕМЕЈСТВО СИ КУПИВ НОВ СТАН И НОВА ВИКЕНДИЦА СО БАЗЕН И КОШАРКАРСКИ ТЕРЕН

0
3609
  • Пари на Максим Димитриевски којшто уредно ги има пријавено во ДКСК кај што стојат сите мои имоти којшто јас ги имам купено во досегашното мое работење.

    За тие работи тврдам дека јас ги имам купено од претходно обезбедени средства на заштеда, моја на семејството и низ работа во странство така што секој денар е чист како солза.

Максим Димитриевски за Канал 77.