МАКСО РМБА СО 200 НА СААТ ЗА СВОИТЕ КУМАНОВЦИ – Реконструкција на дел од фекална канализација на улица “11-ти Ноември” во Бедиње

0
193
Во тек е реконструкција на дел од фекална канализација на улица “11-ти Ноември” во населбата Бедиње.
Фејсбук статус на градоначалникот на град Куманово, Максим Димитриевски.