МАКСО ПРАВИ ЧУДА ВО КУМАНОВО – НАБАВУВА НОВИ КОМПЈУТЕРИ И УЧИЛИШНИ КЛУПИ, ЗАВРШУВА РЕКОНСТРУКЦИИ, САДИ САДНИЦИ И ШТО СЕ УШТЕ НЕ!

0
557

✅ Набавени се 25 нови компјутери и 50 нови клупи во ДСУ Регионален центар за стручно образование и обука “Киро Бурназ”- Куманово.
✅ Завршена е изградбата и опремување на нови капацитети на објектот “Синоличка”, дел од Детска градинка “Ангел Шајче” – Куманово.
✅ Садиме нови украсни садници по должина на градскиот кеј.
✅ Во тек е изградба на нови тоалети за паралелките на ООУ „Браќа Миладиновци“ Куманово, лоцирани во с. Студена Бара.
#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.