МАКСО ИСЧИСТИ ГА ЦЕЛ СНЕГ У КУМАНОВО

0
675
Улиците и булеварите се проодни, екипите се на терен и акцијата за расчистување на снег продолжува. Службите за зимско одржување на улиците заедно со екипите на ЈП Чистота и зеленило посветено работат на одржување на чисти коловози и пешачки патеки во Куманово.
Фејсбук статус на градоначалникот на град Куманово, Максим Димитриевски.