МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ НА СИТЕЛ ТВ : НЕМА ШАНСА ДА ГО СПАСУВАМЕ СДСМ ОД ПОЛИТИЧКИОТ ПОТОП КОЈ ИМ СЕ СЛУЧУВА НИ ПРЕД НИ ПО ИЗБОРИТЕ

0
153
  • ЗНАМ ниту ќе биде политичка партија која ќе го спасува ова раководство на СДСМ од поличкиот потоп кој им се случува нити пак ќе се вклучи во било каков тип на формирање на било какво мнозинство со нив.

Лидерот на Движњето ЗНАМ, Максим Димитриевски за Сител.