МАКСО КУДЕ ПЧИЊА ГРАДИ ПРЕМИН ОД ЧЕЛИЧНИ ЦЕВКИ ЗА ПОМИНУВАЊЕ НА РЕКАТА ВО АТАРОТ НА СЕЛО ЗУБОВЦЕ

0
994

Во тек е изградба на премин од челични цевки за поминување на реката Пчиња во атарот на село Зубовце, во реализација на Општина Куманово и А.Д. Водостопанство, Подружница Кумановско-Липковско поле.
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на град Куманово, Максим Димитриевски.