МАКСО И ШАХПАСКА ГО ПОСЕТИЈА ДИВО НАСЕЉЕ

0
709

Заедно со министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска остваривме средба со граѓаните во населбата Тоде Мендол (Диво Насеље) каде имавме можност да разговараме за проектите реализирани од локалната и централната власт во Куманово.

Продолжуваме заедно, посветено да работиме за наше Куманово.
#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.