МАКСО ГИ СОБРА СВОИТЕ КУМАНОВЧАНИ У ТОДЕ МЕНДОЛ

0
871

Со моите сограѓани од Тоде Мендол разговараме за нивните потреби, како и за проектите кои општината ги реализираше и допрва планира да ги реализира тука во периодот што следи. #ЗаНашеКуманово #ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на град Куманово, Максим Димитриевски.