МАКСО ГИ ПОСЕТИ ПРВАЧИЊАТА ВО ООУ “Крсте Мисирков” и ООУ “Бајрам Шабани”

0
1056

По повод почетокот на новата учебна година присуствував на прием на првачињата во ООУ “Крсте Мисирков” и ООУ “Бајрам Шабани”.

– На првачињата им посакувам среќен почеток и успех во учењето, а на родителите да бидат позитивен пример на своите деца.