МАКСО АСФАЛТИРА УЛИЦИ ВО СЕЛО ЛОПАТЕ

0
501

🚧 Асфалтирање на улици во село Лопате.
#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на град Куманово, Максим Димитриевски.