МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ ЌЕ СЕ БОРИ ЗА ВТОР МАНДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА КУМАНОВО

0
325

Во изминатите неполни четири години реализиравме многу заеднички проекти за наше Куманово, финансиски си ја стабилизиравме општината и ја направивме перспективна, поддршката од граѓаните на сите релевантни анкети и непосредни средби беше мотив повеќе во предвиден рок да поднесам кандидатура и програма со континуитет во мојата партија за нов градоначалнички мандат.

– Верувам дека ќе продолжиме и во иднина заедно со граѓаните да имплементираме нови проекти за едно модерно и европско Куманово.

#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на Максим Димитриевски.