МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ: СПОМЕН КУЌА НА ЛОКАЛИТЕТ СПОМЕН КОСТУРНИЦА ПРЕТХОДНО И СЕГА

0
194

Спомен – куќа на локалитет Спомен Костурница – Претходно и сега 👇
#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.