МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ : СЕ ОБЕЛЕЖУВА ХОРИЗОНТАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА НА ЈАВНИ ПРОМЕТНИ ПОВРШИНИ

0
964

Во тек е обележување на хоризонтална сигнализација на јавните прометни површини, пешачките премини, сообраќајници и средства за забавување на сообраќајот. #ЗаНашеКуманово #ЗборотЕЗбор