МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ: РАБОТНИТЕ АКТИВНОСТИ НА НОВИОТ СПОРТСКИ РЕКРЕАТИВЕН КОМПЛЕКС КАЈ СПОМЕН КОСТУРНИЦА СЕ ПОСТАВУВА ВЕШТАЧКА ТРЕВА И СЕ ДОВРШУВА ОГРАДАТА НА СПОРТСКИТЕ ТЕРЕНИ

0
170

Продолжуваат работните активности на новиот спортско-рекреативен комплекс на локација Спомен Костурница.

Во моментот се поставува вештачка трева во површина од 2400m2, се поставува урбана опрема и се работи на довршување на оградата на спортските терени. #ЗаНашеКуманово #ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.