МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ И НЕГОВОТО ДВИЖЕЊЕ ,,ЗНАМ” НАПРАВИЛE АНКЕТА НА КОЈА TOJ ВОДИ ПРЕД ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ВО РЕЈТИНГ?!?!

0
318

Максим Димитриевски и неговото движење ,,ЗНАМ” направиле анкета во која тој има водство пред лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски?!