МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ : ЗА ВРЕМЕ УПАДОТ ВО СОБРАНИЕТО НА 27МИ АПРИЛ НЕКОИ МОЖЕА ДА ГО ИЗГУБАТ ЖИВОТОТ

0
415
  • Околу ситуацијата на 27 април добив потврда од Спасовски дека се е под контрола.

    На крајот што се случи, очигледно сето тоа беше сценарио каде ги гледавме дел од  полицајците коишто имаа наредба да не интервенираат да влезат да не заштитат, од аспект на тоа некои луѓе можеа да го изгубат животот.

Максим Димитриевски во ,,Инфомакс”.