МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ : АКТИВНО СЕ РАБОТИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА САНИТАРНИ ЈАЗЛИ И ПОДОВИТЕ ВО ООУ ХРИСТИЈАН КАРПОШ, КРОВОТ Е ВЕЌЕ ЦЕЛОСНО РЕКОНСТРУИРАН

0
179
Активно се работи на реконструкција на санитарни јазли и подовите во ООУ Христијан Карпош, а веќе е целосно завршена реконструкцијата на кровот.
Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.